Chat met Bobbi Eden live voor de webcam

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Bobbi Eden is weer heerlijk aan het cammen, ze zit met haar dikke tieten te spelen en heeft haar benen wijd gespreid, als er ineens aangebeld wordt. Ze laat het lekker gaan, ze is net zo geil bezig en begint heel erg in de stemming te komen. Dan wil ze niet gestoord worden, het maakt haar niet uit wie het is. Na een paar minuten houdt de persoon op met aanbellen en gaat ze weer fijn verder met haar dikke tieten, die ze nu nog met één hand vast heeft, omdat haar andere hand net naar haar kutje gegleden is om daar lekker mee te gaan spelen. Die blonde kanjer steekt haar middelvinger diep in haar kutje, heel erg langzaam e n likt haar lippen af, waarna ze een borst optilt om aan haar tepel te gaan zuigen, terwijl haar andere hand druk bezig is met haar geile hete poesje.

Dan gaat verdomme weer de deurbel. Ze heeft echt geen zin om iedere keer afgeleid te worden en typt in haar chatbox dat ze zo terug is met haar geile show, schiet in een badjas en loopt naar de voordeur. Is Bobbi even blij dat ze heeft open gedaan! Het is haar vriendje! Ze is helemaal vergeten dat ze vandaag hadden afgesproken en ze biedt haar verontschuldigingen dan ook meteen aan en verteld die lekkere kerel van haar dat ze aan het spelen was op het internet. “Nee, geen online games,” zegt ze lachend als hij vraagt wat voor graphic card ze gebruikt en wel spel ze speelt, “met de sexcam aan. Je weet toch dat ik dat tegenwoordig doe?” Hij krijgt er meteen een harde plasser van. Het idee alleen al windt hem echt enorm op! “Zullen we je kijkers een speciale show geven?” zegt hij spontaan. “Jij en ik, lekker neuken terwijl er allemaal vreemde mannen en als ik geluk heb ook vrouwen naar ons aan het kijken zijn, terwijl ze met zichzelf spelen?” De blonde Bobbi kijkt hem ondeugend aan. “Stouterik, jij hebt altijd van die geile plannen. Kom, dan gaan we het doen. Trek je kleren hier maar vast uit, maak je pik maar hard, ik wacht op je in de woonkamer, daar heb ik alles opgezet.”

Hij kan niet wachten en trekt razendsnel zijn schoenen uit, maakt de veters niet eens los, gooit zijn sokken in een plant die in de hoek staat en de rest van zijn kleren komen op een hoopje naast hem te liggen. Zijn al goed harde pik richt al naar de huiskamer toe, als een wichelroede die de bron tussen de benen van Bobbi eden weet te vinden.

Daar zit ze dan, hij ziet haar lekker met haar kutje spelen terwijl de webcam op haar kruis gericht staat. Hij komt de kamer binnen en ziet van een afstandje hoe zijn meisje een dikke dildo diep in haar natte doos steekt. God, wat ziet dat er geil uit. Zijn pik wordt nog net een beetje harder en begint behoorlijk te steigeren. Hij kan niet wachten om met Bobbi’s kutje te spelen. Ze draait zich om en kijkt haar vriendje recht in zijn ogen aan. Hij weet meteen hoe laat het is. Die blik kent hij uit duizenden, ze wil hard geneukt worden. Hij komt bij haar staan en ze neemt zijn pik diep in haar mondje. De volle lippen van de blonde slet sluiten om zijn pik en glijden zorgzaam over zijn huid heen, vergezeld met veel speeksel, waardoor alles lekker makkelijk naar binnen kan glijden.

Ze laat zijn natte lul uiteindelijk uit haar perfecte mond glijden en neemt zijn leuter tussen haar mooie volle tieten en trekt zijn pik op die manier af. Hij is dol op dat standje, dat zou hij wel uren kunnen doen, maar aangezien hij zo enorm geil is, zal hij al blij zijn met een tiental minuten neuken. Als hij het al tot haar kutje zal redden, hij staat behoorlijk op springen.

Gelukkig heeft zijn mooie meisje genoeg ervaring om aan te voelen wanneer een man het niet zo heel lang vol zal kunnen houden. “Kom maar hier op mijn plekje zitten,” zegt Bobbi Eden, als ze haar dikke tieten om zijn pik weghaalt. Ze staat op, hij neemt plaats en met haar gezicht richting de camera, laat ze haar natte poesje over zijn dikke pik zakken, met haar benen wijd gespreid. Ze begint snel op zijn lul te rijden. In beeld is goed te zien hoe haar natte kutje behoorlijk op wordt gerekt door die best wel dikke pik van haar vriend en kun je ook zien hoe haar enorme borsten op en neer aan het springen zijn, alsof ze op een reuze trampoline aan het springen is. Haar vriend heeft zijn handen onder haar mooie ronde billen gestoken en tilt haar steeds op en laat haar dan hard naar beneden vallen. Dit, vergezeld met het tempo dat Bobbi al aanhoudt, maakt alles wel enorm geil voor hem. “Bobbi, wil je even op je knietjes gaan? Kan ik je nog even lekker achterlangs neuken.” Ze gaat van zijn lul af en terwijl de chatroom vol loopt met berichten hoe geil dit allemaal wel niet is, hoe lekker ze haar vinden en hoe geil die pik zo diep in haar kutje aan het rammen is, gaat de blonde sexdiva op handen en voeten zitten, neemt haar vriend achter haar heerlijk gevormde lichaam plaats en paalt hij die slet keihard af. Haar billen, tieten schudden heen en weer. Hij slaat op haar kont, grijpt haar heupen stevig beet en hoort Bobbi Eden kreunen, harder dan ze ooit gedaan heeft. Dan kan hij het niet meer inhouden en Bobbi gaat op haar knieën voor hem zitten en zuigt hem af, terwijl ze in de webcam kijkt. Het apparaat laat ze inzoomen als hij klaarkomt. Alles komt in haar gezicht terecht, een heel erg geil gezicht. Even houdt het typen in de chatbox op, een teken dat er meerdere mensen zijn die op dat moment hun orgasme aan het beleven zijn.

Bobbi likt en zuigt aan dep ik terwijl haar met sperma bedekte gezicht goed in beeld is. “Bedankt,” “dat was superheet,” “gaan jullie zo nog een keer?” en meer van dat soort berichten stromen de chat weer binnen. Bobbi kijkt haar vriend aan. Zijn pik is nu nog wat slap, maar hij knikt. “Geef me tien minuten en ik neuk je harder dan je ooit voor mogelijk hebt kunnen houden.” Daar moet de blonde meid wel om lachen, vooral omdat ze weet dat hij dat kan. Ze kan niet wachten tot zijn lul weer hard is maar heeft geen keuze en steekt daarom – om de tijd te doden – een lekkere dildo in haar kutje, terwijl haar vriend een vinger in haar nauwe kontje steekt. Het zal nog een heel erg lange avond worden.

Cam met mij op Polderwebcamsex.com