Islive – Webcamsex Blog met sexcams en clips » Webcamsex Verhalen » Webcam babe Kinky Denise geneukt door fan

Webcam babe Kinky Denise geneukt door fan

Denise – die zichzelf op islive Kinky Denise noemt – kijkt tevreden. Ze heeft net in het tv-programma De Wereld Draait Door gezeten en heeft uitgebreid over haar beroep als webcam girl verteld. Het was een goede uitzending en ze is blij dat ze heeft laten zien meer te zijn dan een domme snol met dikke tieten. Na afloop schudt Denise nog even de hand van Mathijs en loopt achter de schermen naar haar kleedkamer toe, waar het haar opvalt dat één van de cameramannen met een stiekeme glimlach haar uitgebreid staat te observeren. Op zich vindt Denise het niet vreemd dat een kerel naar haar kijkt, ze is het gewend. Ze ziet er gewoon lekker geil uit, zo met haar mooie ronde kontje en nog rondere tieten. En dat mannen schaamteloos kunnen staren, dat is ook niet nieuw voor haar. Maar toch zit het haar niet lekker, die blik is een beetje vreemd en dus loopt ze recht op die jongen af om hem te vragen waarom hij zo met die priemend blik naar haar aan het staren is. “Sorry,” hakkelt de jonge cameraman nerveus, “maar ik ben al jarenlang een stiekeme fan van je en toen ik hoorde dat je in het programma zat, kon ik niet wachten je te ontmoeten en nu loop je zomaar langs mijn camera en..” Denise onderbreekt hem door hard te lachen. De jongen krijgt even het idee dat hij uitgelachen wordt en als ze dat doorkrijgt, stelt ze hem meteen gerust. “Gelukkig maar, ik dacht dat je zo’n enge gluurder was of zo,” zegt ze, terwijl ze plagerig met haar handen over haar grote borsten wrijft. De cameraman slikt de brok in zijn keel even weg en haalt diep adem. “Mag ik misschien een handtekening van je?” vraagt hij aarzelend.


Denise bekijkt de jongeman eens aandachtig. Hij ziet er eigenlijk best wel lekker uit en aangezien ze al twee dagen niet geneukt heeft, krijgt ze een stout idee. “Kijk, dit is natuurlijk je grote kans,” zegt ze tegen de cameraman, terwijl ze dichterbij komt staan, “maar vind je ook niet dat bedelen om een handtekening alleen iets is voor kleine jongens. En jij bent volgens mij een hele grote jongen, is het niet? Weet je wat, kom maar mee naar mijn kleedkamer. Ik heb een slot op de deur, als je begrijpt wat ik bedoel.” Verward kijkt hij haar aan en wil iets zeggen, als zijn blik ineens verandert en het schaamrood zijn wangen kleurt. Denise draait zich om en loopt richting haar kleedkamer. De cameraman loopt als een verliefde schooljongen achter haar aan, kijkend naar die perfecte billen in die bijzonder strakke spijkerbroek. Ze bewegen zo mooi op en neer, ze lijken haast vloeibaar. Hij zou graag zijn handen op iedere bil willen leggen, de golvende bewegingen op zijn handpalmen voelen, maar op de gang zal hij dat maar niet doen, hij wil zijn baan graag behouden. Ze gaan haar kleedkamer binnen en daar draait Denise de deur dan ook meteen op slot, waarna ze er zeker geen gras over laat groeien. Ze trekt haar topje en bh uit. Sprakeloos kijkt de jongeman naar haar blote tieten. Hij heeft zich daar al zo vaak op afgetrokken thuis en vandaag zou hij er zomaar overheen kunnen spuiten, zonder naderhand zijn beeldscherm schoon te hoeven maken.

Denise zakt door haar knieën en gaat gewillig voor zijn broek zitten, maakt deze langzaam los en likt haar lippen af, vlak voordat ze zijn dikke lul af begint te zuigen. Ze opent haar mond en neemt zijn kloppende eikel zachtjes in haar mond. Langzaam likt haar tong om zijn eikel heen, waarna ze daadwerkelijk begint te pijpen. Ze geniet met volle teugen van de smaak van zijn lul. Hij is ook groter dan ze had gedacht. Ze laat zijn pik tot ver achterin haar keel glijden en raakt zijn ballen met haar onderlip aan, terwijl het kleine beetje schaamhaar dat nog op zijn schaamstreek zit tegen haar neus kriebelt. Ze laat na een paar minuten zijn lul uit haar mond glijden, likt haar eigen spuug van zijn eikel af en staat vervolgens op. De cameraman trekt al zijn kleren uit en Denise doet hetzelfde. Daarna loopt ze naar de bank in haar kleedkamer. Voordat ze erop gaat zitten, laat ze haar fan liggen, waarna ze op hem kruipt en zijn lul tussen haar enorme borsten neemt. Hard begint ze met haar tieten aan zijn lul te trekken, terwijl ze hem met een zwoele blik aankijkt. De cameraman voelt zich als in de zevende hemel en knijpt zichzelf even in zijn ballen om te zien of hij niet droomt. De pijnscheut vertelt hem dat het echt is. Daarna laat Denise zijn leuter los en klimt op zijn schoot. Langzaam laat ze dat perfecte kutje zakken, maar bedenkt zich, komt overeind en draait zich om. Ze weet dat mannen haar kontje ook erg mooi vinden en ze wil deze kerel de dag van zijn leven bezorgen en dat doet ze door hem haar tieten en ook haar kont duidelijk te laten zien.
Ze zakt weer naar beneden en zo ziet hij niet alleen zijn pik in haar sappige kutje verdwijnen, ook kan hij haar perfecte billen zien. Nu kan hij zijn handen er wel op leggen om de golvingen van haar zitvlees te voelen op de palmen van zijn handen. Wild rijdt Denise op zijn lul, hijgend kijkt ze over haar schouder om te zien of hij wel aan het genieten is. Aan de wazige blik in zijn ogen te zien doet hij dat zeker. Ineens neemt de cameraman het heft in eigen handen. Hij tilt Denise op en drukt haar bovenlichaam tegen de muur aan. Ze steekt haar ronde billen naar achteren en spreidt haar benen, vooral ook omdat hij ze van elkaar probeert te duwen. Hij zakt een beetje door zijn knieën en drukt zijn kloppende lid diep in haar kut. Denise weet niet wat haar overkomt! Wat kan die gast lekker neuken zeg, iedere stoot voelt als een orgasme! Haar mooie tieten schudden zo hard dat ze tegen de muur slaan, ze krijgt er zelfs rode plekken van op haar gave huid, dus steekt ze haar kontje nog een stukje naar achteren, zo kan hij ook nog dieper in haar stoten. Maar daardoor komt hij haast in haar klaar. “Ik ga komen, draai je om geile slet, zodat ik over je tieten kan spuiten,” zegt hij in een impuls. Normaal gesproken zou Denise een kerel een klap geven als hij haar slet noemt tijdens het neuken, maar omdat deze vent zo lekker kan naaien, ziet ze het door de vingers. Hij knijpt zijn pik af, tot ze zich heeft omgedraaid en haar tieten dicht tegen elkaar aan heeft gedrukt, terwijl ze op haar hurken gaat zitten. Na een paar ferme rukken komt de cameraman trillend van opwinding en genot klaar. Het lijkt niet op te houden, zoveel sperma schiet er over haar welgevormde borsten heen. Uiteindelijk is hij dan toch klaar.

Denise speelt nog wat met zijn lul en ballen, waarna ze opstaat om zichzelf een beetje op te knappen. “Als ik jou als cameraman had tijdens mijn sexchatten, dan zou ik je zo neuken, terwijl iedereen toe mag kijken. Maar ja, de webcam heeft al een stabiele standaard,” grapt Denise, waarna ze snel haar kleren aantrekt en op weg naar huis gaat. De cameraman blijft naakt in haar kleedkamer achter en voelt zich dan ook erg betrapt, als Sacha de Boer ineens binnen komt wandelen om zich klaar te maken voor het 8 uur journaal. Hoewel ze wel erg verlekkert naar zijn pik blijft kijken.

Chat met Kinky Denise


Op alle teksten op islive.Net berust auteursrecht. © Islive.Net 2013 - heden